Rotterdamse haven tijdens Wereldhavendagen

Het afgelopen weekend stond Rotterdam in het teken van de Wereldhavendagen. Tijdens dit driedaagse evenement werd de Rotterdamse haven in de volle breedte aan het publiek gepresenteerd. Op verschillende locaties in de stad en haven kon je de Wereldhavendagen beleven.

Op de Wereldhavendagen leerde je de haven en havenbedrijven goed kennen tijdens diverse excursies en tours.  (Alle foto’s van de wereldhavendagen: klik hier )

Koninklijke Marine

Op de Parkkade was de de Koninklijke Marine neer gestreken met de ‘Koninklijke Marine Experience’, waar je met een  Virtual Reality trailer je virtueel door een marine fregat kon bewegen.

Er lagenn diverse schepen van de Koninklijke Marine; Zr. Ms. Rotterdam (Landing Platform Dock), Zr. Ms. Luymes (Hydrogafisch Opname Vaartuig) en een onderzeeboot. Deze schepen werden vergezeld door een aantal kleinere schepen van de Koninklijke Marine. De schepen houden Open House waarbij bezoekers onder begeleiding van de bemanning de schepen konden bezichtigen (met uitzondering van de onderzeeboot, die niet toegankelijk is voor algemeen publiek).

Fotograaf Jan Hendrik van der Veen nam een kijkje met de volgende impressie:

Alle foto’s van de wereldhavendagen: klik hier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *