Schaatsen op de Grote Markt Groningen vanaf 26 november

ijsbaan-groningen-centrum-1Vanaf 26 november kan er geschaatst worden op de Grote Markt in Groningen, de gezelligste ijsbaan van Nederland. Onder het thema ‘Frozen’ wordt de Grote Markt omgetoverd tot een waar winterparadijs waar je tot en met 6 januari kunt schaatsen en genieten van een lekkere glühwein of warme chocolademelk.

Op de ijsvloer van 600 m2 kan iedereen deze winter onder het goedkeurend oog van familie vrienden of collega’s en natuurlijk van de Olle Grieze, zijn of haar schaatskunsten vertonen. Voor maar 10 euro huur je een stel schaatsen, heb je toegang tot de ijsbaan, de ijsglijbaan en krijg je na afloop een heerlijke kop warme chocolademelk. Een kaartje met alleen toegang tot de ijsbaan is 2 euro. Je moet dan wel je eigen schaatsen meenemen. Noren zijn i.v.m. de veiligheid helaas niet toegestaan op de ijsbaan.

Naast de ijsbaan vind je een nostalgische winter paviljoen met een groot winterterras van waaruit je naar de schaatsende mensen kan kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Het winter paviljoen en het terras is uiteraard in idyllische winterse sfeer gebracht met kerstbomen, versieringen en lichtjes. Schroom niet om even langs te komen en de proef de sfeer van de ijsbaan.

Foto: Aly Wieringa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *