Selwerd laat grasveld omtoveren tot moestuin

moestuin wijkbedrijfWilt u graag uw eigen groentes verbouwen maar heeft u de ruimte niet? en houdt u van tuinieren? Misschien wilt u graag ervaring opdoen met tuinieren en lekker met de handen in de aarde? Dan bent u bij deze uitgenodigd om mee te doen aan de nieuwe gezamenlijke buurtmoestuin bij Wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat in Selwerd.

Het plan is om het grasveld om te toveren tot een prachtige moestuin waar wijkbewoners samen voedsel kunnen verbouwen en bij voldoende belangstelling heeft de gemeente haar medewerking toegezegd een handje te helpen.

Wilt u meehelpen? Mee denken? Mee doen? Of hebt u gereedschappen die wij kunnen gebruiken voor de moestuin? Meld u dan aan bij het wijkbedrijf voor de info-avond via e-mail [email protected].

rode biet

rode biet

Gezamenlijk laten we de wijk groeien en bloeien. Samen voedsel verbouwen en gezellig met elkaar bezig zijn. Alles is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Ook als u gewoon af en toe wilt langskomen om een dagje te helpen of gewoon om een praatje te maken en een kopje koffie te doen bent u van harte welkom!

We hopen u binnenkort te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *