Wijktuin de Hoogte van start

Moestuinen, zangkoren, schilderworkshops, goede gesprekken en lekkere koffie. In het Aletta Jacobshuis gebeurt van alles. Helaas is het nog onduidelijk wat er met het gebouw gaat gebeuren nadat het Floreshuis weer terug gaat naar zijn oorspronkelijke locatie. 

Om de levendigheid van dit mooie gebouw en de wijk te behouden zijn wij op zoek naar wijkbewoners die samen met ons willen nadenken over de toekomst van dit gebouw. Wat kunnen we met elkaar gaan doen zodat het Aletta Jacobshuis voor en van de wijk blijft?

Om alvast een begin te maken hebben we samen de met mensen van wijktuin de Hoogte al een start gemaakt. Deze lente beginnen we namelijk met het aanleggen van een gratis pluktuin rondom het Aletta Jacobshuis. Hier kan elke wijkbewoner gratis verse groentes plukken. Daarnaast zal wanneer de oogst klaar is elke week een gezamenlijke kook & eet-avond worden georganiseerd met eten gemaakt van groentes uit de tuin.

Dit is echter nog maar het begin van wat er in de toekomst allemaal mogelijk is. Wat zou u graag willen dat er bij het Aletta Jacobshuis gaat gebeuren? Heeft u ideeën, Inspiratie en tips om leuke dingen op te zetten? Of wilt u mee doen met de pluktuin? Meld u dan aan voor de denk en doe mee-avond. (datum en tijd wordt nog bekend gemaakt).

Via de mail: [email protected] of telefoon: 0630369657

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *