Sinterklaas intocht Groningen zonder paard en andere dieren | PvdD zet de boel op stelten

Vanaf de zestiger jaren geniet ik als  Groninger jaarlijks van de Sinterklaasintochten.  Nu moeten lezen dat een politieke partij in Groningen zich bezig houdt met de Sinterklaasintocht onder de noemer een diervriendelijke gemeente te willen zijn. Als PvdD zien we graag dat er de volgende intocht geen honden, schapen, pony’s en ezels meer meelopen

Alle intochten van de afgelopen jaren onder de activiteiten centrum  klik hier 

Tegen Wesley Pechler, fractievoorzitter PvdD gemeente Groningen willen we even kwijt dat de Groningers jaarlijks genieten van een Sinterklaasintocht op de wijze zoals de Vereniging Volksvermaken dit jaarlijks organiseert en doen een beroep op de Partij voor de Dieren zich bezig te houden met de politiek in Groningen.

Inmiddels zijn al vele winkeliers die weinig Sinterklaas etc in de etalage’s plaatsen vanwege de zwarte piet discussen, hebben we ons aangepast met gesminkte pieten en zijn de olifanten al verdwenen. Laat ons Groningers blijven genieten van dit jaarlijkse feest, want als we zo met elkaar doorgaan kunnen we het Sinterklaasfeest wel afschaffen en worden de twijfels over politieke bestuurders alleen maar grote. Waar zijn we mee bezig! en ga besturen. Laat de Sint maar lopen?

Bron bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *