Sinterklaas op winkelcentrum Paddepoel

steden nederland, groningen, paddepoelElk jaar weer een groot festijn op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. de intocht van Sinterklaas. De Sint keek zijn ogen uit over het grote aanbod winkels waar iedereen in Groningen terecht kan voor de cadeautjes natuurlijk.

Begeleid door de vele Pieten en vergezeld door het dweilorkest De Oertetters uit Ureterp  ging de Sint op weg naar het podium op het binnenplein. Vele kinderen stonden al lang te wachten om de Sint en zijn knechten te begroeten . Onder het zingen van de vele Sinterklaasliederen werden één voor één de gemaakte tekeningen van de kinderen beoordeeld die verrast werden met een cadeau. Twee kinderen bedachten zich niet, de staf, die bewaken wij voordat hij weer verdwenen is. De Sint en zijn knechten zijn niet alleen geliefd bij de vele kinderen, ook ouderen wilden graag met de Sint op de foto.Sint was verrast mensen te mogen ontmoeten uit verschillende wijken uit Groningen en zelfs daar buiten. Vast een teken dat dit mooie centrum weer op weg is een regio functie te vervullen en zeker een plus punt de bereikbaarheid en  waar de consument de eerste anderhalf uur gratis kan parkeren. Alle foto’s: klik hier

De Sint  en zijn knechten laten weten te hebben genoten van hun bezoek en wensen alle kinderen een fijn kinderfeest toe.   De coördinatie van dit bezoek was deze middag weer in handen van PrimaReclame.

2 gedachten over “Sinterklaas op winkelcentrum Paddepoel

  • Sint Nicolaas met zijn pieten in winkelcentrum Paddepoel…
   een geslaagde middag voor jong en oud….
   samen met mijn dochter en kleindochter Danique 20 maanden…..
   en ook de foto,s die zijn gemaakt door Feiko van de Veen …
   bekeken ….geweldig hoor….!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *