Sinterklaas warm onthaald in Paddepoel

groningen-paddepoel-winkelcentrum-intocht sinterklaas-87“Natuurlijk heb ik daar tijd voor! Ik ben ieder jaar weer verheugd dat ik wordt uitgenodigd om naar Paddepoel te komen. Ik vind het altijd een heel bijzonder feest. Ik ben benieuwd naar het programma en hoop dat ik veel grote en kleine mensen kan ontmoeten en blij kan maken, was te lezen in de wijkkrant Nummer 1. En ja, het was nog nooit zo druk op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen als vandaag.

Vol spanning werd de Sint met zijn muziek- en Santelli Pieten ontvangen door honderden kinderen die veelal een prachtige tekening bij zich hadden om deze persoonlijk aan de goedheiligman te overhandigen. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van het winkelcentrum? like de facebookpagina: klik hier

Alle foto’s van de intocht: klik hier

Eigenlijk verbaast het mij enorm dat ik niet door de winkeliers van Winkelplein Selwerd ben gevraagd om ook daar te komen. Dat zou toch ook een feest worden, denkt u niet? Nou enfin, misschien een idee voor volgend jaar, wie weet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *