Spijkers met koppen eenmalige live vanuit de Oosterpoort

In het cabareteske radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’,  met hier burgemeester Peter Rehwinkel in het midden, waren vanmiddag onder meer de commissaris der Koning Max van den Berg en gedeputeerde William te gast.
VARA-8617

Het programma werd vandaag 28 september,  eenmalig LIVE uitgezonden vanuit De Oosterpoort in Groningen. Presentatoren Dolf Jansen en Felix Meurders reizen ter ere van hun 25-jarige jubileum het land door voor een serie regionale uitzendingen.

Leuk was wat ons betreft de discussie tussen Pé Langen van de partij VUK en William Moorlag over de te plaatsen windmolens en wij Pé Langen zijn standpunt hierin volledig ondersteunen en hij minister Kamp in het voorbijgaan even de grond in liet zakken. Rehwinkel zelf werd in het begin niet goed begrepen in wat de relatie gele Gadobus en Groningen met elkaar gemeen hadden en het werd voor de luisteraar een beetje een eh, eh verhaal en dus niet goed voor de promotie van Groningen.

Spijkers is voor mij elke zaterdag weer een feestje. En nu gaan Dolf en ik de bloemetjes buitenzetten. Welke bloemen? Dat lekt binnenkort wel uit. Maar dat het een feest wordt is zeker….”, aldus presentator Felix Meurders. Collega Dolf Jansen zegt over zijn tijd bij ‘Spijkers met Koppen’: “Dat twee mannen van in de veertig al zo lang samen dit programma presenteren, dat verbaast me nog het meest. En dat ik een van die mannen ben, vervult me met trots en blijdschap. Elke week weer…”

Foto’s: Siebrand Wiegman.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *