Sportcentrum Kardinge vandaag weer open

steden nederland, groningen, kardingeVandaag.1 oktober opent Sportcentrum Kardinge haar deuren! De verbouwingswerkzaamheden gaan gewoon door maar u kunt wel weer komen zwemmen, schaatsen, tennissen en squashen! De 400 meterbaan liefhebbers moeten nog even geduld hebben. Die gaat vanaf 5 oktober weer los.

Nieuw zwemaanbod!
Vanaf 1 oktober bieden wij een geheel nieuw zwemaanbod aan! Er kan nu ook volop overdag worden gezwommen. Voor zowel jong en oud is er ieder moment wel iets te doen!

Schaatscursussen
Het ijsseizoen start weer en voor mensen die nog niet kunnen schaatsen of juist hun techniek willen verbeteren worden er 8-weekse schaatscursussen aangeboden. Deze starten in de week van 21 oktober. In de herfstvakantie kunnen zowel jeugd als volwassenen snel leren schaatsen met een spoedcursus.

Oktober = actiemaand schaatsen in Kardinge
In de maand oktober geldt een speciale kortingsactie op de ijsbanen van Kardinge. Bezoekers kunnen de gehele maand oktober met z’n tweeën voor de prijs van één persoon komen schaatsen.

Kijk voor meer informatie over openingstijden, tarieven, het nieuwe zwemaanbod en schaatslessen op onze internetsite: www.kardinge.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *