Steekincident Zuidlaardermarkt

politieEen 25-jarige inwoner van Sappemeer werd maandagnacht tijdens de festiviteiten rond de Zuidlaardermarkt met een mes in de rug gestoken. De man werd in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Voor zover bekend had de Sappemeerster op de Brink ruzie gekregen met een 43-jarige man uit Nootdorp. Deze zou hem met het mes hebben gestoken. De 43-jarige werd op de plek van de ruzie door de politie aangehouden. Hij is ingesloten. Agenten vonden in de nabije omgeving een mes.

Een 22-jarige inwoner van Roderesch werd tijdens de Zuidlaardernacht op de Koningstraat mishandeld en beroofd. De man wilde iets uit zijn auto pakken en werd door vermoedelijk drie personen geschopt en geslagen. De tot nu toe onbekende daders gingen er met een telefoon, portemonnee en een ketting vandoor. Het slachtoffer moest langs een dokterspost.

Een 17-jarige jongen uit Tynaarlo werd door agenten na een korte sprint achterhaald nadat hij op de Stationsweg een andere jongen had geslagen. De jongeman werd ingesloten. Een 23-jarige inwoner van Hoogezand werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hij had eerder de nacht al ruzie gehad met een inwoner van Zuidlaren. Een 32-jarige inwoner van het Duitse Hullhorst werd eveneens tijdens de Zuidlaardernacht in de boeien geslagen. Hij bemoeide zich met de arrestatie van een feestganger door de politie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.