StemWijzer Groningen online

Groningen-ProDemos-StemWijzer-banner_336x280pxVanaf vandaag is de StemWijzer voor Groningen online. Op stemwijzer.nl/groningen kunnen Stadjers inzicht verkrijgen in verschillen tussen de politieke partijen die 19 maart meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

StemWijzer
De StemWijzer bevat dertig stellingen die kunnen worden beantwoord met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. Na het beantwoorden van de stellingen krijgt de bezoeker te zien met welke partij hij of zij de meeste overeenkomsten heeft. Resultaten kunnen ook per onderwerp of partij bekeken worden.

App
De StemWijzer kan ook worden ingevuld via de gratis StemWijzer app voor Google en Apple. De app kan worden gedownload in de appstore. Daarnaast is er een Facebook-app, waarmee de StemWijzer direct op Facebook is in te vullen. Deze is te vinden op www.facebook.com/stemwijzer.

Gebruik 2010
In 2010 trok de StemWijzer in Groningen een recordaantal van 74.882 deelnemers. Hiermee was de StemWijzer Groningen (in relatie tot het aantal inwoners) de beste bezochte StemWijzer van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *