Toegekende NLA projecten Paddepoel

geld-50 euro biljetten-1Het NLA team van Paddepoel kende in de afgelopen twee maanden gelden toe aan de volgende projecten:

De spelcontainer in Paddepoel kan dankzij een bijdrage van het wijkteam van € 22.064 worden gecontinueerd. Veel kinderen die onder de armoedegrens leven maken gebruik van de spelvoorziening.

Elk jaar wordt er voor de kinderen in Selwerd, Tuinwijk en Paddepoel een Buitenspeeldag georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats in Selwerd, het thema is: Brazilië! Het wijkteam trok hier € 1.500,- voor uit.

Paddepoel krijgt een aanjager/verbinder om het aanwezige talent en de inzet in de wijk op te sporen en in te zetten. Het wijkteam stelt € 38.400,- beschikbaar en stelt als doel dat de spelcontainer vanaf 2015 dankzij inzet van bewoners wordt voortgezet..

In Paddepoel wordt, dankzij een bijdrage van het wijkteam van € 1.515,-, een multifunctioneel voetbal toernooi georganiseerd om onderling contact te verbeteren en buurtbewoners meer thuis te laten voelen.

De bewoners van de Spicaflat in Paddepoel maken samen een reisje om de onderlinge contacten te verbeteren. Het wijkteam draagt bij voor € 250,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *