Toekomst Groningen centraal op festival Let’s Gro

let's groDonderdag 21 en vrijdag 22 november staat Stad in het teken van het festival Let’s Gro. Groningen barst als slimme, energieke en levendige stad van de goede en originele initiatieven en ideeën. Tijdens het festival laten de deelnemers aan elkaar zien wat er nu al gebeurt in Groningen en wat wij samen voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst. Alle Stadjers zijn van harte welkom.

Veel burgers, studenten, (buurt-)organisaties en instellingen uit Stad (en Ommeland) leveren een bijdrage aan Let’s Gro, voor de Stad van straks. In totaal zijn in twee dagen 85 programmaonderdelen zoals lezingen, stadswandelingen en debatten. Ze vinden plaats op meer dan 25 locaties in Stad.

Pareltjes
Er komen grote en veelomvattende thema’s voorbij, zoals stadsontwikkeling, economie en duurzaamheid. Maar ook kleine, onbekende pareltjes op bijvoorbeeld buurt- en wijkniveau staan straks in de spotlights. Voor Let’s Gro reizen bovendien bekende sprekers naar Groningen, zoals Gunter Pauli (blauwe economie), professor Jan Rotmans (duurzaamheid, Urgenda) en  Marianne Thieme (Partij voor de Dieren). De gemeente Groningen faciliteert de podia.

Gratis
Het festival is gratis toegankelijk. Voor sommige onderdelen is het wel noodzakelijk om u vooraf op te geven.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.letsgro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *