Transplantatiecentrum UMCG goede doel 4Mijl 2018

In 2017 werd 85.300 euro opgehaald voor Kids United

In 2018 is het UMCG Transplantatiecentrum het goede doel van de 4Mijl en de 4Mijl4You. Het UMCG is het grootste transplantatiecentrum in Nederland. Hier worden alle soorten orgaantransplantaties uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld kinderen voor levertransplantatie is Groningen zelfs het enige transplantatiecentrum in Nederland. 
Op basis van inmiddels 50 jaar ervaring weten we dat bijzondere aandacht voor leefstijl, psychosociale begeleiding, bewegen en sporten na transplantatie heel belangrijk is. Met een goede conditie kan het leven weer gevierd worden. Hier is geld voor nodig.

De 4Mijl geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen voor het UMCG Transplantatiecentrum. Ook kun je op het actieplatform van het UMCG Transplantatiecentrum jouw deelname laten sponsoren. Je kunt dit individueel doen, maar ook als team. Haal je meer dan € 500 sponsorgeld op, dan ontvang je als dank een persoonlijke uitnodiging voor een bijzonder bezoek aan het UMCG Transplantatiecentrum.

Bron: 4 Mijl Groningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *