Treinen op het Kamerlingh Onnes in Selwerd

Een begane grond volledig ingericht als beurs voor iedere modelspoorhobbyist. Dit was vanmorgen 19 oktober de plek waar bezoekers in grote getale op af kwamen. Trots achter zijn stand dhr. de Haan, ooit bestuurslid van de wijkraad Paddepoel.

Een beurs waar veel aanwezig was op het gebied van de digitale techniek maar ook demo’s en wel 125 tafels met materiaal voor de modelspoorhobby.

Niet alleen treinen maar ook veel boeken, tijdschriften, kortom van alles wat. Een tijd waar de hobby lijkt toe te nemen want telkens is de organisatie verrast door de grote opkomst, niet alleen vandaag, maar ook in het land. Alle foto’s van de modelspoorbeurs: klik hier

De organisatie is in handen van Modelspoorclub Railrunners e  bestaat uit ruim 50 leden met als doel het uitwisselen van  kennis en ervaring en het gezamenlijk bezig zijn met de hobby. Al ruim 20 jaar bestaat de club en heeft in de stad Groningen een clubruimte waar 2 keer per week aan gezamenlijke projecten gewerkt wordt, maar er ook ruimte is eigen modelspoor activiteiten.

Voor inlichtingen:  06 – 511 78 503 Modelspoorclub Railrunners p/a Van Iddekingeweg 42-1
9721 CJ Groningen.

Heeft u deze beurs gemist? De volgende modelspoorbeurs in gepland op 11 januari 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *