Trio aangehouden rondom Stationplein met drugs

steden nederland, groningen, schilders- en zeeheldenwijkOp- en rond het Stationsplein hield de politie donderdagmiddag drie mannen aan in het bezit van drugs.

Agenten zagen de drie mannen uit de stationshal komen met een grote tas bij zich. Omdat ze zich verdacht gedroegen, wilden de agenten de drie mannen controleren. Bij het zien van de agenten smeten ze de tas weg en gingen er te voet vandoor.

Eén van hen werd snel aangehouden. Tijdens zijn vlucht gooide hij nog een zak weg. De beide andere mannen zijn even later aangehouden op de Ubbo Emmiussingel.

In de weggegooide zak en tas bevond zich in totaal 860 gram softdrugs. Eén van de verdachten had een sleutel bij zich van een bagagekluis op het station. Daarin is nog eens 1530 gram softdrugs gevonden. Verder hadden de drie mannen gebruikershoeveelheden soft- en harddrugs bij zich en bijna € 3000,- aan contant geld.

De drie mannen zijn 20, 32 en 37 jaar, hebben de Poolse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Ze zijn ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *