Uitmuntende lijstrekker voor PvdA komende verkiezingen

Roeland van der Schaaf stelt zich kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de stadse PvdA. Los van onze voorkeur een uitmuntende lijsttrekker die we het afgelopen jaar nauw hebben gevolgd en van grote waarde is voor de stad Groningen.
sport

Maart volgend jaar zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. Van der Schaaf denkt dat hij de capaciteiten en de eigenschappen heeft om de partij in de goede richting te trekken.

Van der Schaaf volgde vorig jaar Frank de Vries op die na een tumultueuze ledenvergadering het veld moest ruimen. Tijdens die vergadering moesten ook wethouder Elly Pastoor vertrekken en fractievoorzitter Arjan de Rooij. Ook werd partijvoorzitter Piet boekhoudt gedwongen tot vertrek. De vorming van een nieuw college kwam toen in handen van de VVD, die vroeg toch weer de PvdA deel te nemen aan een nieuw college en passeerde daar mee de Stadspartij. Van der Schaaf wil staan voor een open en benaderbare politiek die ook nog sociaal moet zijn.

De leden moeten zich nog over de kandidatuur en het verkiezingsprogramma uitspreken. De partij wil ook dat stadjers zich over de kandidatuur van de lijsttrekker van de PvdA kunnen uitspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *