Urban Trail Groningen een geweldige jubileumeditie

Vandaag, zondag 24 oktober 2021, stonden ruim 3500 deelnemers aan de start op de Ossenmarkt in Groningen. Op een sportieve manier onze stad ontdekken en dat bij bijzonder mooie weersomstandigheden. Deze zondag was een geweldige jubileumeditie van de Urban Trail Groningen. De deelnemers gingen van start op de Ossenmarkt en liepen langs onder andere Swapfiets, de Hortus Botanicus en Target Lasergame. Het was een unieke combinatie tussen sport en cultuur. Onderweg konden de deelnemers genieten van gezellig entertainment.
In plaats van een gezellig ontbijtje op de Ossenmarkt kregen de deelnemers deze editie hun ontbijtpakket en welverdiende medaille mee naar huis. Wel werden zij in de gelegenheid gesteld om een leuke foto vast te leggen na de finish bij verschillende activaties van hoofdsponsor KLM.

“We zijn blij dat we deze jubileum editie konden organiseren in Groningen. Gezien de enthousiaste deelnemers en de prettige samenwerkingen met de gemeente en locaties komen we zeker terug in 2022”, aldus organisator Johan Meijer van Golazo Noord Nederland.

 

 

Deelnemers aan de Urban Trail maken gedurende 5 of 10 kilometer kennis met de vaak verborgen bezienswaardigheden van Groningen. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Foto’s: Rieks Oijnhausen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *