Vader schopt weer zijn ongeboren kind | Karin Smalbil

familie, geurtsenHij is er naar eigen zeggen niet trots op, maar ze moeten hem niet steeds zo boos maken. Dat is volgens een man uit Groningen de reden dat hij zijn twee zwangere vriendinnen in elkaar schopte.

Dat schrijft het AD. De op de Antillen geboren Gedeon S. (36) moest zich gisteren melden bij de rechtbank in Groningen. In mei 2013 deed zijn 36 weken zwangere vriendin volledig overstuur aangifte: ‘Hij sloeg mij hard in mijn gezicht en zette een schietpen op mijn nek. Ik viel op mijn knieën en voelde hoe hij me vier keer in mijn rug trapte.

Ik kreeg last van mijn buik en was bang dat ik de baby zou verliezen, maar ik mocht de huisarts niet bellen van hem.’ Bij lang onderzoek in het ziekenhuis werd geen schade vastgesteld bij de ongeboren baby. Na de arrestatie van S. bleek dat hij al eens werd veroordeeld voor de mishandeling van een eerdere vriendin, die toen ook zwanger was.

Volgens S. is hij heel rustig, maar kan hij erg boos worden als mensen niet eerlijk tegen hem zijn. Hij werd de laatste keer erg boos omdat zijn vriendin meer aandacht voor haar moeder en andere vrienden zou hebben dan voor hem.

Justitie eiste donderdag een celstraf van negen maanden tegen hem, waarvan vier maanden voorwaardelijk en vier jaar lang toezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *