Veel belangstelling open dag wonen zonder zorgen in Bernlef Paddpoel

groningen-paddepoel-bernlef-open dag veranderende zorg-11Woonzorgcentrum Bernlef in Paddepoel liet vandaag belangstellenden zien wat wonen zonder zorgen betekent. De zorg verandert en zo verandert Bernlef mee in de nieuwe ontwikkelingen. Grote belangstelling vanmiddag, waar potentiële cliënten zich volledig konden laten informeren over de verschillende mogelijkheden. De vrijgekomen appartementen worden aangeboden aan huurders die zelfstandig willen blijven wonen maar dan wel zonder zorgen. De beschikbare woningen, appartementen en studio’s, hebben een oppervlakte van 28 tot 53 m2 en zijn gelegen op de 4e tot en met de 10e verdieping. De huurprijzen zijn vanaf € 456,- met de mogelijkheid van huurtoeslag afhankelijk van leeftijd en inkomen.

Zorggroep Dignis en woningcorporatie De Huismeesters hebben het initiatief genomen om bestaande appartementen in Bernlef te verhuren als zelfstandige woning met veel service en veligheid.

Nieuwe huurders kunnen gebruik maken van de diensten van het Bernlef-Serviceteam, zoals maaltijdbezorging, kledingservice, huishoudelijke verzorging en de klussendienst. Ook zijn er voorzieningen als een café-restaurant, de Sparwinkel, het Stip en natuurlijk de 24-uurs zorgpost van Dignis ZorgThuis. Het winkelcentrum Paddepoel en het Gezondheidscentrum Zonnelaan liggen dichtbij, als buren en er is een halte van het openbaar vervoer voor de deur. Voor degenen die een comfortabele en veilige woonomgeving zoeken wordt het hierdoor heel aantrekkelijk om in Bernlef te wonen.

Eén gedachte over “Veel belangstelling open dag wonen zonder zorgen in Bernlef Paddpoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *