Veel gesloten winkels op koopzondag Paddepoel

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum paddepoel, koopzondag juni

Jazzband Piece of Cake toverde vanmiddag een glimlach op de gezichten van de bezoekers op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. De koopzondag kwam traag op gang vandaag. Menig bezoeker is teleurgesteld dat vele winkels gesloten zijn. Slechts vijfendertig van de meer dan tachtig winkels waren geopend. Sinds dit jaar is de maandelijkse koopzondag geïntroduceerd en als nu al vele winkeliers afhaken is dit een slechte ontwikkeling voor het voortbestaan van een koopzondag in Paddepoel, laat het publiek weten.

Alle foto’s van vanmiddag: klik hier

We mochten vanmiddag genieten van een geweldig optreden van jazzband piece of cake die op een pintje getrakteerd werden bij cafe de Galerij aan de Zonnelaan.

 

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum paddepoel, koopzondag juniHet reisbureau D-reizen was deze zondag geopend. Turkije is de bestemming die hier het meest wordt geboekt. Ten aanzien van de reizen naar Griekenland adviseren de medewerkers het nieuws hierover nauwlettend te volgen.

nederland 2015, groningen, paddepoel, winkelcentrum paddepoel, koopzondag juni

Helaas ondervind het winkelcentrum inmiddels ook de gevolgen van de crisis. Zo staan er nog een aantal winkels leeg en heeft recentelijk Miss Etam een van haar winkels gesloten. Juwelier Kiestra neemt ook afscheid van het winkelcentrum lazen we in de wijkkrant. De kosten zijn te hoog voor deze locatie. Na de gloriejaren zullen dus ook de investeerders een steentje moeten bijdragen om het ondernemersklimaat te vergroten.

Na het nuttigen van een gehaktballetje bij Grillhuis even vlees ingeslagen voor de barbecue die we voor een klein bedrag maar even mee hebben genomen, gelet op de verwachte weersomstandigheden deze week. Heerlijk barbequeen in de tuin onder het genot van een goed glas wijn!

Eén gedachte over “Veel gesloten winkels op koopzondag Paddepoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *