Verwachtingen Bessemoerstrook Paddepoel geen werkelijkheid

Niet iedereen heeft de informatie ontvangen of begrepen waar uitvoerig over gepubliceerd is. Of is het mogelijk de jeugd die niet in de werkgroep van de Bessemoerstrook was vertegenwoordigd? vergeten is. Eén ding is duidelijk. De beeldvorming was dat het een park zou worden wat om een passende wijze op deze muurschildering is weergegeven. Tijdens de opname een aantal mensen die ook dit plaatje vastlegden met de vraag; komt er een nieuwe school, of een politiecomplex. Wat worden dit voor huizen.

U begrijpt dat na een korte uitleg de mensen verwezen werden naar de diverse sites waar alle informatie over de Bessemoerstrook in de Groninger wijk Paddepoel uitvoerig is en wordt beschreven.

 

Even zoeken op Bessemoerstrook en u vindt de informatie.

De Bessemoerstrook ligt tussen de Dierenriemstraat en de Bessemoerstraat. Tussen de wijken Paddepoel en de Tuinwijk. De Bessemoerstrook wordt ingericht als een park met voorzieningen voor beide wijken. Het park wordt daarom op een ecologische manier ingericht en beheerd. Het groen van de Bessemoerstrook is ook bedoeld als compensatie voor de plannen met dichte bebouwing in Paddepoel Zuid-Oost, waarbij groen is ingeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *