Vierde Africa Cup op sportpark De Parrel in Selwerd

Vandaag, zaterdag 28 mei, vond voor de vierde  keer de Africa Cup van Stichting Generations plaats op Sportpark De Parrel aan de Eikenlaan in Selwerd. Africa Cup Multi is een voetbaltoernooi waarbij alle spelers onder een Afrikaanse vlag voetballen. Een ideale gelegenheid voor ontmoeting en kennismaking met elkaar, en met de Afrikaanse cultuurbelevenis  in het bijzonder, en om de sportsfeer en saamhorigheid in multicultureel Groningen te bevorderen!

Dit door middel van sport, workshops, DJ’s, live muziek, een wereldbuffet, verloting van prijzen en traditioneel wordt er ’s avonds afgesloten met een bruisend feest.

Africa Cup Multi 2016 is een iniatiatief van Stichting Generations, in samenwerking met Mankracht Groningen, Mamio, gemeente Groningen, MJD Groningen, bewoners van Paddepoel, Primera, cafetaria Plaza, Stichting Inlia, de Gronings-Afrikaanse gemeenschap en hun netwerk. Stichting Generations heeft als doel het bevorderen van contacten tussen Afrikanen onderling en andere groepen in Groningen. Dit doen ze door middel van het organiseren van of deelnemen aan multiculturele evenementen. Kijk voor meer informatie ook op www.stichtinggenerations.nl of op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/stichting.generations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *