Vlottenbouwers weer aan de slag in Meerstad Groningen

Van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli wordt er weer druk gebouwd op strand Meeroevers aan het Woldmeer in Meerstad Groningen tijdens het jaarlijkse Vlottendorp. Zo’n 150 enthousiaste kinderen van 7 t/m 12 jaar stonden te trappelen van ongeduld om hun vlotten te kunnen bouwen en er mee te gaan varen op het Woldmeer.

Kinderen worden tijdens Vlottendorp uitgedaagd om creatief te denken en avontuurlijk te spelen. Dat gebeurt door het bouwen van de vlotten, maar ook tijdens verschillende workshops die worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld knopen leggen.

Alle foto’s van Geert van Duinen over het vlottendorp: klik hier 

Iedereen is van harte welkom op donderdag 21 juli

Tijdens de laatste dag op donderdag 21 juli laten de kinderen graag aan iedereen zien wat ze hebben gebouwd. Om 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar dit stoere, creatieve, gezellige waterevenement in Meerstad.

Een bijzondere locatie: het Woldmeer

Het Woldmeer is een aantrekkelijk recreatiemeer, dat in alle seizoenen veel te bieden heeft. Je kunt er wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen en varen. Het Woldmeer is een van de schoonste wateren van Nederland. Dat komt omdat het meer uit gebiedseigen water (regenwater) bestaat. Er wordt zo min mogelijk water van ‘buiten’ ingelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *