Vogelgriep bij familie Lalkens in Woltersum

De familie Lalkens in Woltersum beleefde de meest verschrikkelijke dag ooit, nadat bij één van de twee stallen vogelgriep was geconstateerd. Op facebook laat de familie weten de de grond je onder de voeten voelt zakken. Alles zag er zo gezond uit in een flits slaat het om.

De huisverkoop kan tot nader order niet meer plaats vinden!

De familie Lalkens runt al bijna 20 jaar als gezin met veel plezier een kippenboerderij. Al die jaren staat diervriendelijkheid, duurzaamheid en hygiëne voorop. Dat heeft geresulteerd dat we goede rondes hebben gedraaid en scoren we hoog in alle inspecties/controles. Ook krijgen we van mensen vaak complimenten hoe alles er bij ligt en onze eieren altijd goed in de smaak vallen. Hoe dit ons kon overkomen blijft een raadsel.

Gelukkig is het de familie nog nooit eerder overkomen en wat hun te wachten staat en alleen maar schrijnend bij het zien van het ruimen van zo’n 53.000 legkippen. Een impressie van Jan Hendrik van der Veen.

De omgeving leeft mee nu alle stallen geruimd worden. Een emotioneel gebeuren die er wel even inhakt. Alle sterkte!

Wie wat doet bij een uitbraak: klik hier 

1 gedachte op “Vogelgriep bij familie Lalkens in Woltersum

  1. Heel heftig om deze foto’s voorbij te zien komen. Vooral als je alles al van dichtbij meemaakt. Kijk op vrienden van de eierkeet op Facebook voor de acties en informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *