Volle bak op SP-avond in Paddepoel

De opkomst bij de SP-cafés in de Groninger wijken zijn tot nu toe succesvol en boven verwachting laat lijstaanvoerder van de SP in Groningen Jimmy Dijk ons weten. De SP organiseerde gisteravond, in een afgeladen zaal, een verkiezingsbijeenkomst in de Groninger wijk Paddepoel met speciale gast partijleider Lilian Marijnissen.

Velen in de wijk(en) voelen zich door de SP gesteund als het gaat om de strijd voor welzijn, wonen, de buurt en de zorg. Onderwerpen die gisteravond breeduit werden besproken en waar de AOW leeftijd als het aan de SP ligt, weer naar 65 jaar terug gebracht moet worden.

Een aantal mensen werden deze avond in het zonnetje gezet waaronder de ondernemers van winkelcentrum Paddepoel die zich verzet hebben tegen de zondagsopening met alle gevolgen van dien. De politiek was er voor hen! wat we ook breeduit uit het nieuws hebben mogen vernemen.

De partijleider, Lilian Marijnissen, hoopt dat de uitkomst van de verkiezingen in Groningen, een voorbode zullen zijn in aanloop naar de provinciale verkiezingen in maart 2019.  Het mag niet zo zijn dat Rutte dit beleid blijft uitvoeren. Ons beloven dat we van de welvaart zouden profiteren terwijl alles alleen maar duurder is geworden. Als het stemmen een verandering laat zien zal dit uiteindelijk ook  consequenties  hebben voor de huidige coalitie.

Het is van groot belang te gaan stemmen op 21 november. Wij maken het verschil.

Een succesvolle politieke avond met een hapje, een drankje en een gezellig stukje muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *