Vuurwerkknallen loopt de spuigaten uit

siervuurwerk-1De hele nacht hebben vele bewoners van de wijken Noorderplantsoen, Selwerd, Tuinwijk en Paddepoel wakker gelegen van het vele knallen tot diep in de nacht. Ondanks het meldpunt overlast lezen we niet of hier tegen opgetreden wordt. Het verzoek van vele bewoners of de politie ook kan melden of hier tegen op getreden is de afgelopen nacht.

Dat wordt verstaan onder blauw op straat. De democratische afspraak is dat vuurwerk pas afgestoken mag worden op oudjaarsdag van 10:00 uur ’s morgens tot 02:00 in de ochtend van 1 januari.

2 gedachten over “Vuurwerkknallen loopt de spuigaten uit

 1. Dit was niet normaal meer.Vooral in
  onze buurt waar veel senioren wonen en al op tijd naar bed gaan.Je kan ze bijna volgen.het geluid is veel in de buurt van de studentenflats waar je ook de flitsen ziet en dan door het park richting de stad gaan Ilk hoop dan ook dat we vannacht nog even rustig mogen slapen
  Oidjaarsnacht wens ik dan ook iedereen veel plezier met het kijken naar al die mooie vuurpijlen in de lucht en een goed nieuwjaar

 2. Deze maatschappij met zijn doorlopend muziekgejengel in winkels, huiskamers enz.
  zal sporadisch melden dat die vuurwerkknallers hinderen. Maar er zijn ook gevoelige mensen, babies, dieren, zieken, ouden, die vreselijk lijden onder dit lawaaigeweld.
  DE staat tolereert het allemaal en biedt geen bescherming, want de staat verdient flink wat hieraan…….. En geld gaat boven het belang van kwetsbare groepen, nietwaar?
  Ik vervloek dat lawaai, de fabrikanten en de uitvoerders en zie met lede ogen hoe de
  macho-pappa’s hun kinderen vanaf kerstmis al stimuleerden tot knallen! Bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *