Wandel mee met de Weidselandtocht vanuit Ten Boer

ten boer - 3e weidsewandeling-3Sportrecreade Ten Boer organiseren in samenwerking Dorpsbelangen Ten Boer,  voor de 3e keer de Weidselandtocht, op zaterdag 5 september aanstaande. Een wandeltocht met keuze uit 3 afstanden te weten 15 km, 25 km en 35 km langs verrassend leuke plekjes waar u anders waarschijnlijk niet komt. De start is bij het Dorpshuis, Sportlaan 2 te Ten Boer.

Alle drie afstanden hebben de eerste 6 kilometer dezelfde route. Onderweg krijgt u van de organisatie een kopje koffie/thee krijgt aangeboden en vervolgens lopen we nog een stukje gezamenlijk op totdat de 15 kilometer-deelnemers alleen verder gaan richting Ten Boer met onderweg nog een pauzestop.
De 25 en 35 kilometer gaan gezamenlijk verder en na 20 kilometer bieden we u weer iets aan waarna de 25 km terug gaat richting Ten Boer en de 35 km nog een klein stukje verder gaat om natuurlijk  later weer richting Ten Boer af te buigen. Ook onderweg zult u nog weleens een keer iemand van de organisatie met een versnapering tegenkomen.

Voor de deelnemers aan de 10e Tocht om de Noord, die 3 weken later gelopen wordt, is dit  een hele mooie generale repetitie. De Tocht om de Noord komt ook door Ten Boer en omgeving, maar behoudens een klein stukje van de 35 km hebben we gekozen voor andere routes.

Start- en finishplaats
Het Dorpshuis, Sportlaan 2, Ten Boer.

Inschrijven
De inschrijving is geopend! Ga hier naar het inschrijfformulier.
Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 3 september. Na-inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.

Kosten
De deelnamekosten (vanaf 17 jaar) voor alle afstanden: € 10,00.
T/m 16 jaar: € 5,00.
Betalingswijze: via iDEAL.

Annuleren
Het is mogelijk uw voorinschrijving tot en met 31 augustus te annuleren. U ontvangt dan het inschrijfgeld retour onder aftrek van € 2,50 administratiekosten.

Starttijden
35 km:
8.00 tot 8.30 uur
25 km: 8.30 tot 9.00 uur
15 km: 9.00 tot 10.00 uur

U kunt tot 17.00 uur finishen. Bij de finish ontvangt u een leuke attentie.

Foto: Organisatie 3e Weidselandtocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *