Wethouder Ton Schroor onthult mozaïekproject Moesstraat

Vanmiddag 31 mei rond de klok van 16:00 uur onthulde de Groninger wethouder Ton Schroor het mozaïekproject fietstunnel Moesstraat, waar drie jaar geleden aan de Tuinwijkzijde het eerste project werd gerealiseerd.
steden nederland, groningen, oranje- en plantsoenwijk
De wethouder nam zijn petje af voor het behaalde resultaat en maakte de bewoners duidelijk dat dit soort project van harte worden toegejuicht door de gemeente Groningen.

Martha Mol heeft als secretaris van de buurtvereniging van de wijk veel werk verzet om gelden bij elkaar te verzamelen om vervolgens met de bewoners, onder begeleiding van Jacqueline Smid, het mozaïekproject te kunnen realiseren en werd terecht door de Groninger wethouder in het zonnetje gezet.  Het mozaïekproject is het resultaat waarin karakteristieke kenmerken uit de wijk verwerkt zijn.  Ruim zeventig bewoners en leerlingen  van het Zernike College hebben avond na avond gewerkt aan dit mooie resultaat. Het twaalf koppig enthousiaste vrouwenensemble Focus Vocaal leverde een muzikale bijdrage. Alle foto’s van deze middag: klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *