Opgestapte wijkraad Selwerd naar de ombudsman

nederland 2011, groningen, selwerd, vanaf de morgensterflat

De opgestapte wijkraad van Selwerd stapt naar de ombudsman, meldt OOG-TV vandaag op haar site. Zij is verbolgen over de aangifte van het stadsbestuur tegen de wijkraad. B&W deden aangifte tegen de wijkraad wegens verduistering.

“Wij eisen excuses in het openbaar, het liefst van de wijkwethouder. Daarbij zijn we bereid om ook openbaar, wat ons betreft op hetzelfde moment, financiële verantwoording af te leggen over de keuzes die we hebben gemaakt.” aldus de wijkraad in een schrijven aan de gemeente.

De wijkraad liet eerder weten te stoppen en ook geen ledenvergadering meer uit te schrijven. Uit een gemeentelijk onderzoek bleek dat er geen boekhouding was gevoerd en er zijn met de rekening van de wijkraad privé-uitgaven gedaan. De gegeven verklaringen overtuigden het stadsbestuur niet.

Bron: OOGTV

1 gedachte op “Opgestapte wijkraad Selwerd naar de ombudsman

  1. De gemeente Groningen had zelf iets te verbergen. Uit onderzoek bleek, dat de kansen in kaart werkmakelaar Marthe Wytsma zelf mensen zwart liet werken in haar woning, omdat ze geen mensen aan werk had kunnen helpen. Deze begonnen te klagen en dus.. Voormalige wijkraad Selwerd was onschuldig en heeft tot de dag van vandaag geen afscheidsetentje gehad. Mieke Kortbeek, je bent een schande voor je stad en afdeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *