Winkelcentrum Paddepoel bindt de strijd aan tegen kanker

groningen-paddepoel-winkelcentrum-auto-carbagerun-1Het grootste overdekte winkelcentrum in Groningen, winkelcentrum Paddepoel met méér dan tachtig winkels, is méér dan alleen winkelen. In de strijd tegen kanker rijdt het winkelcentrum mee aan de Carbagerun Wintereditie 2014. In vijf dagen van 10 t/m 14 februari leggen ze 2.500 kilometer af van Nederland, via Duitsland, Oostenrijk en Italië naar Tirol waar de finish zal plaatsvinden.

 

CarbagerunKnipsel
De Carbagerun is een toertocht met oude barrels van minimaal vijftien jaar oud en met een minimale economische waarde. In vijf dagen doorkruisen we Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Italië, met een oude auto door de sneeuw raggen. Het doel is geld inzamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds. We kennen allemaal wel mensen in onze omgeving die getroffen zijn door deze ziekte. Onderzoek draagt bij dat steeds meer mensen genezen van verschillende vormen van kanker. Winkelcentrum Paddepoel heeft zich dit jaar ten doel gesteld bij te dragen middels diverse acties het KWF te ondersteunen.

Donaties en sponsoring
Particulieren en bedrijven kunnen op verschillende manieren bijdragen. Een donatie is één of wordt sponsor. Met een sticker op de deelnemende auto naamsbekendheid en promoten we niet alleen Groningen maar ook het grootste overdekte winkelcentrum van deze Stad. Ons winkelcentrum Paddepoel.

We hebben ons minimaal € 5.000 euro ten doel gesteld, waar inmiddels al vijftig procent van gehaald is. Dat bedrag kan veel meer zijn. Helpt u mee om een week na de finish een cheque met een passend bedrag te overhandigen aan het KWF?  Doneren: klik hier

In het novembernummer van wijkkrant Nummer 1 meer over deze actie van de twee chauffeurs Paul Guldenaar en Joost Schipaanboord en de vertegenwoordiger van het KWF, dhr. Muntinga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *