Winkelcentrum Paddepoel griezelig gezellig met Halloween

Een gezellige en griezelige sfeer gistermiddag 26 oktober op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Weer was het winkelcentrum er in geslaagd het winkelend publiek te verrassen. Shoppen in een gezellige sfeer  en waar Drakula niet kon ontbreken en waar dit centrum haar bewoners steeds meer betrekt in haar activiteiten.
steden nederland, groningen, paddepoel

Lange rijen mensen bij de handswax.  De unieke kans om je hands in wax vast te leggen, laat het publiek massaal weten. Naast de handswax werden kinderen verrast met ballonnen gemaakt in allerlei vormen in het teken van Halloween.

Met een zelfgemaakte button en een geschminkt gezicht werd het geleidelijk aan steeds griezeliger op het winkelcentrum. Alle foto’s van de middag: klik hier

Deze slideshow vereist JavaScript.

De middag werd muzikaal omlijst door  blaaskapel De Harrekieten die Surhuisterveen als thuishaven hebben. Een groep van in totaal veertien muzikanten die een gevarieerd repertoire ten gehore brachten, het publiek af en toe verrasten en zelfs in staat waren liggend te spelen.

Een geslaagde en gezellige middag met tevreden consumenten. Ook de winkeliers hadden niets te klagen en kregen bevestigd dat shoppen mede wordt bepaald door onder meer de sfeer en de geboden faciliteit dat de eerste anderhalf uur gratis geparkeerd kan worden.

De auto die deze middag geparkeerd stond op het binnenterrein van het winkelcentrum doet in februari mee aan de Carbagerun. Een actie in strijd tegen kanker. Deze auto moet met nog veel meer reclame worden voorzien waarvoor u zich als sponsor kunt aanmelden. Paddepoel met al haar winkeliers en meer over de Zwitserse Alpen in barre omstandigheden voor het goede doel, waar u toch ook deelgenoot van wilt zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *