Winkelcentrum Paddepoel maakt zich sterk voor Kids United

kids unitedWinkelcentrum Paddepoel ondersteunt ieder jaar een goed doel. In 2014 is dat Stichting Kids United, een voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking.

De kids kunnen voetballen en leuke activiteiten doen zonder daar contributieverplichting. Kids United is van mening dat geld geen belemmering mag zijn om te sporten met een beperking. Om deze reden is de stichting afhankelijk van sponsoring en acties. Dit keer worden er 10 E-pupillenteams gevraagd die het leuk vinden om het doel te steunen.

Zaterdag 27 september organiseert Kids United in samenwerking met Winkelcentrum Paddepoel een toernooi voor 10 teams in het winkelcentrum van 14.00 uur tot 17.00 uur. Er is een voorwaarde om mee te mogen doen aan dit toernooi. Van ieder E-team wordt gevraagd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting. Er kan aan van alles worden gedacht. Auto`s wassen, lege flessen inleveren, een sponsorloop of een rommelmarkt.

Prijs

Het team dat het meeste geld inzamelt krijgt een rondleiding door de Euroborg (inclusief de kleedkamers). Voor de winnaar van het toernooi is er een beker. Uiteraard krijgt iedere deelnemer nog een klein prijsje/herinnering. Meer informatie en/of opgave is verkrijgbaar bij Onno Kukler via 06-31902422.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *