Winkelcentrum Paddepoel op Koningsweekend open

affiche koningsweekend-1Winkelcentrum Paddepoel is het Koningsweekend , zaterdag 25 en zondag 26 april, geopend met zaterdag vanaf 12.00 uur een springkussen met oppas om onbezorgd te kunnen winkelen. Natuurlijk is Roel de Kikker weer aanwezig en samen op de foto, hoe leuk kan het zijn. Verder een optreden van het Oranjekoor en de promotiedames delen weer wat lekkers uit!

Het ambitieuze winkelcentrum is druk bezig om zich verder te ontwikkelen. Met regelmaat vinden er activiteiten plaats georganiseerd en gecoördineerd door PrimaReclame.  Een gedreven Bert Haan verteld in de volgende wijkkrant op welke wijze hij zijn bijdrage hierin vervuld en voor welke uitdagingen hij staat. Een visie die moet  bijdragen om de bezoekersstromen en het imago te verbeteren. Winkelcentrum Paddepoel is het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen. Na een verfrissing van het binnenterrein is recentelijk de Zonnelaan-zijde gemoderniseerd.  Een wens van velen is de diversiteit van de winkels te vergroten en bestaat de behoefte aan een grotere of een tweede supermargroningen-paddepoel-zonnelaan-opening zonnelaan -4584kt.

De wijk(en) en de regio is waar het winkelcentrum zich op richt. Het beter benutten van de sociale media en het de beschikbaarstelling van Wifi zal er zeker toe bijdragen om meer jongeren naar het winkelcentrum te trekken. Kortom, een winkelcentrum met diversiteit, voor jong en oud, met aantrekkelijke huren, zal bijdragen om de ambitie waar te kunnen maken.

paddepoel-winkelcentrum paddepoel-smaakevent-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *