Zonnelaan-zijde Winkelcentrum Paddepoel feestelijk geopend

groningen-paddepoel-zonnelaan-vernieuwd winkelcentrum-1Dinsdag 23 september om 16.00 uur wordt de vernieuwde Zonnelaan-zijde van Winkelcentrum Paddepoel geopend. De opening wordt gedaan door  wethouder Joost van Keulen.

groningen-paddepoel-winkelcentrum-smaakevent 31-05-1

 

 

Bij deze feestelijke opening zal kok Willem (bekend van Big Brother) aanwezig zijn om voor culinaire verrassingen te zorgen. Het Jeugdcircus Santelli en een dweilorkest zorgen voor vermaak en entertainment.

Feestelijke activiteiten

Niet alleen de dinsdag staat in het teken van de opening. Op donderdag 25 september vindt een overdekte Platen & CD Beurs plaats: ideaal voor muziekliefhebbers. Vrijdag 26 september wordt een wedstrijd gehouden: wie hangt er het langst aan een spijkerbroek?

Wedstrijdbal schieten

De zaterdag staat in het teken van Kids United. Groby, de mascotte van FC Groningen zal ook aanwezig zijn. Samen met Groby gaan de spelers van Kids United ‘wedstrijdbal schieten’.

winkelcentrum paddepoel, ladies nightLadies Night Paddpoel

De feestelijke openingsweek wordt afgesloten met een spectaculaire Ladies Night. Een modeshow, georganiseerd door plaatselijke winkeliers, zal deze avond centraal staan. Tevens zullen kraampjes zijn met kleding tot aan de nieuwste mode-accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *