WK Snert- en stampotkoken in Groningen

cartoon SnertCompetitie  2014Het WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken zal op vrijdag 20 februari 2015 plaats vinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen. Vele deelnemers hebben zich al ingeschreven.

groningen-lewenborg-alfa college-wk snert- en stampotkoken-14Het ALFA College is samen met enkele klassen druk met de voorbereidingen bezig. De leerlingen worden ingezet voor een draaiboek om deelnemers en ook de te verwachten bezoekers goed te ontvangen.

In de entree, waar het restaurant gedeelte totaal is vernieuwd, komt een winkelplein met informatiestandjes en een aantal video schermen waarop de verrichtingen in de keuken zijn te volgen. Het ALFA College raakt dan ook helemaal in de snert en stamppot sfeer. En daarbij staat gastvrijheid hoog in het vaandel, zo werd de organisatie meegedeeld.

groningen-lewenborg-alfa college-wk stampot en snert-8“Wij zien ernaar uit, aldus organisator Auke van der Velde, directeur van Snert en Stamppotevenementen. “Ook de bereikbaarheid voor deelnemers en bezoekers is met deze mooie locatie optimaal. De verwachting is dan ook dat veel meer bezoekers komen kijken en proeven ”, Het ALFA College is zeer gunstig gelegen aan de vernieuwde Ringweg Oost, makkelijk te bereiken en een ruime gratis parkeer gelegenheid.

De belangstelling voor deelneming aan de 21ste editie van het WK SNERTKOKEN en de 14de editie van het WK HOLLANDSCHE STAMPPOT op vrijdag 20 februari 2015 in Groningen is groot.

Wilt u nog meedoen ? Dat kan , door zich in te schrijven via een mail naar [email protected] , aldus Auke van der Velde.

Een deskundige jury zal op verschillende onderdelen punten geven aan de deelnemers, zoals smaak – geur – kleur – ingrediënten – hygiëne –tijd – bereiding – presentatie en originaliteit.De deelnemers zullen gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *