WK snert en stampotkoken vrijdag 20 februari

cartoon SnertCompetitie  2014Het WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken zal op vrijdag 20 februari 2015 plaats vinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen.

Het Alfa-college is samen met enkele klassen in de afgelopen periode druk met de voorbereidingen bezigt. Een groep leerlingen hebben een compleet draaiboek in elkaar gezet. Een andere groep leerlingen worden ingezet om de deelnemers en ook de te verwachten bezoekers gastvrij te ontvangen.

Er komt een winkelplein waar een heus “koek en zopie” stand zal worden ingericht. Een videogroep van het Alfa-college gaat de verrichtingen in de keuken volgen, zodat in het restaurant op een aantal video schermen de verrichtingen in de keuken goed zijn te volgen.

Het Alfa-college raakt helemaal in de snert en stamppot sfeer. Een groot WK spandoek is aan de buitenzijde van de school opgehangen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel van het Alfa-college, bezoekers zijn de hele dag welkom , zo werd de organisatie meegedeeld.

Het Alfa-college is gelegen aan de Ringweg Oost, makkelijk te bereiken en een ruime gratis parkeer gelegenheid.

groningen-lewenborg-alfa college-wk snert- en stampotkoken-7De juryleden gaan op verschillende onderdelen punten geven aan de deelnemers, zoals smaak – geur – kleur – ingrediënten – hygiëne –tijd – bereiding – presentatie en originaliteit.

Daniëlle Lissenberg – Bekkering heeft zich bereidt verklaart om de prijsuitreiking van het WK Snertkoken en het WK Jongens vande Klei Stamppotkoken 2015 voor haar rekening te nemen!

Daniëlle Lissenberg-Bekkering ( 38 ) is een Nederlands marathonschaatsster en langebaanschaatsster, tevens actief als wielrenster. Ze is enkele malen in de top tien geëindigd bij het NK tijdrijden. Ze is eigenaar van D2B Sports & Lifestyle (sportmanagement & meer) – Organisator van o.a. Energiewacht Tour en Olympia’s Tour.

“We zijn erg ingenomen dat Daniëlle, als bekende marathon- en langebaanschaatser, de prijzen wil uitreiken. De sportieve strijd met schaatsen is er ook bij de deelnemers aan onze kookwedstrijd. Nog een paar dagen en dan weten we wie wereldkampioen snertkoken en wie wereldkampioen jongens vande klei stamppotkoken is geworden! ” aldus directeur Snert en Stamppotevenementen Auke van der Velde.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *