Wordt Anne Kuik CDA beste raadslid Nederland?

politiek-cda-pompen of verzuipen-4Sinds CDA lijsttrekker Anne Kuik een week geleden werd gepresenteerd als een van de beste raadsleden van Nederland in de uitzending van Pauw en Witteman is er massaal op haar gestemd. Niet alleen in Groningen, maar door het hele land werd er massaal steun betuigd aan de manier waarop Kuik haar raadslidmaatschap vervult. Op vrijdag 14 maart werd bekend gemaakt dat Anne een van de vier finalisten is en kans maakt op de titel Beste Raadslid van Nederland.

Anne Kuik is erg blij met haar nominatie: ‘Dit is natuurlijk hartstikke leuk en een prachtig compliment, maar er zijn zoveel andere goede raadsleden die zich vol energie inzetten in hun gemeente,’ aldus een nuchtere Kuik die de titel ‘beste raadslid’ het liefste zou delen met in ieder geval de Groningse raadsleden. ‘Hoe leuk deze nominatie ook is, het belangrijkste zijn op dit moment de Stad en om de gemeenteraadsverkiezingen!’

Na twee stemrondes zijn er in de verkiezing georganiseerd door onder andere de Volkskrant, Pauw en Witteman en BKB nog vier raadsleden over, die op dinsdag 18 strijden om de titel ‘Beste raadslid van Nederland’ tijdens een debat op het Festival van de Lokale Democratie in de Melkweg in Amsterdam. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Tot dinsdag kan er op Anne gestemd worden via website www.besteraadslid.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *