Wordt Jouayria uit Paddepoel de nieuwe kinderburgemeester?

Vijf kinderen voeren  campagne om de nieuwe (loco-) kinderburgemeester van de stad te worden. De verkiezing van de kinderburgemeester en loco-kinderburgemeester wordt in Groningen voor de tweede keer gehouden. Het is een initiatief van de gemeente Groningen om kinderen een duidelijkere stem te geven en ze te stimuleren om na te denken en mee te praten over wat zij belangrijk vinden in de stad.

Op de Bisschop Bekkersschool in Paddpoel zit een zeer gemotiveerde kandidate en wel Jouayria. Zij voert campagne met de slogan ‘Niet ik! Niet jij! Maar Wij! Wij zijn de Toekomst!’ Alle reden om een stem op haar uit te brengen.

Even voorstelllen:
“Hoi, ik ben Jouayria en 11 jaar oud. Ik zit al 4 jaar op Kung Fu, houd van leren en vind het leuk om te gamen. Later wil ik graag advocaat of rechter worden, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen eerlijke en gelijke kansen krijgt. Ik vind het belangrijk bij te dragen aan een betere samenleving, en zat daarom afgelopen jaar in de raad van kinderen en leerlingenraad. Nu wil ik graag kinderburgemeester worden. Mijn slogan luidt: ‘Niet ik! Niet jij! Maar Wij! Wij zijn de Toekomst!’.” Zouden jullie mij willen helpen door op mij te stemmen? Ik zou jullie erg dankbaar zijn! Jullie kunnen stemmen via de volgende link: gemeente.groningen.nl/kinderburgermeester.

Op de gemeente site vindt u meer informatie over de kinderburgemeester, klik hier

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *