Zonnestudio Sunny Lounge nieuw op winkelcentrum Paddepoel

paddepoel-winkelcentrum-zonnestudio sunny lounge (2 van 6)Maandag 14 december opent Zonnestudio Sunny Lounge op het winkelcentrum aan de Zonnelaan haar deuren. Startend onderneemster Gentianë Prekadini is trots op het behaalde resultaat. Vandaag werden de laatste technische werkzaamheden verricht en zij ziet er naar uit haar eerste klanten te mogen ontvangen. De zonnestudio maakt gebruik van de Ergoline zonnebanken waarop je de luxe van uitstekend ligcomfort en lichaamsventilatie kunt ervaren en met een muziekje erbij is nu ook op het winkelcentrum een locatie waar je je heerlijk kunt ontspannen en om met een bruine teint onder de zonnebank vandaan te stappen. Zonnen aan de Zonnelaan! Naast het bruinen biedt de zonnestudio cosmetica producten aan van het merk Devoted.

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe website die binnenkort te bezoeken is. Voorlopig kunt de zonnestudio volgen op facebook: klik hier.

De zonnestudio is bereikbaar op telefoon 050-3645903. De openingstijden zijn maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op donderdag van 10.00 tot 21.00 en zondags van 12.00 uur tot 18.00 uur.

 

1 thought on “Zonnestudio Sunny Lounge nieuw op winkelcentrum Paddepoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *