Zwemabonnement voor 90 jarige zwemster in De Parrel

“90 jaar en nog steeds een actieve zwemster!”  paddepoel-de parrel-90 jarige-1

Zondag 6 december heeft de inmiddels 90-jarige mevrouw Berendina Drent een gratis zwemabonnement in ontvangst mogen nemen tijdens een feestelijk moment in de kantine van zwembad De Parrel. Mevrouw Drent is een trouwe klant en daarom willen wij haar bedanken voor haar sportieve inzet.

Mevrouw Berendina Drent zwemt al jarenlang baantjes op de zondagmorgen in zwembad De Parrel en is nog zeer actief. Op zondagmorgen 6 december is zij verrast door familie, (zwem)vrienden, personeel van De Parrel en twee personeelsleden van Werkmaatschappij Sport en Recreatie Gemeente Groningen.

Feestelijk moment
Mevrouw Drent heeft bossen bloemen ontvangen van familieleden en vrienden en heeft een zwemabonnement in ontvangst mogen nemen voor haar jarenlange sportieve inzet voor zwembad De Parrel. Tegelijkertijd ontvangt zij felicitaties voor haar 90e verjaardag van afgelopen zaterdag 5 december. Met dit zwemabonnement kan mevrouw Drent onbeperkt gratis zwemmen in alle gemeentelijke zwembaden in Groningen.

Met koffie, gebak, vrienden, familie en gezelligheid werd het feestelijk moment gevierd. Leden van de NOVO hebben een mooie taart gepresenteerd.

Foto: Werkmaatschappij Sport en Recreatie van de Gemeente Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *