Aanpassen bushaltes Prinssesseweg 15 t/m 17 oktober

groningen-oranjewijk-prinsseweg vanaf zonnelaan-1De gemeente wil nog dit jaar tachtig bestaande bushaltes in Groningen en Hoogkerk toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers en slechtzienden. Van 15 oktober tot donderdagochtend 7 oktober worden de bushaltes aan de Prinsesseweg aangepast.

Deze werkzaamheden worden in de avond- en nachtelijke uren uitgevoerd vanwege de diverse buslijnen die door deze straat lopen, de grote aantallen verkeersdeelnemers en het maar beschikbaar zijn van één rijstrook aan elke zijde van de Prinsesseweg.

Het gaat om de volgende bushaltes in de Prinsesseweg, data’s en werktijden:

– Prinsesseweg Oostzijde de bushalte t.h.v. huisnr. 3,
dinsdag 15-10-2013 van 19:00 uur tot 24:00 uur. Werkzaamheden aan deze ene halte worden ’s avonds onafgebroken uitgevoerd;

– Prinsesseweg Oostzijde de bushaltes t.h.v. huisnr.’s 41 en 77,
woensdag 16-10-2013 van 0:30 uur tot 6:00 uur. Werkzaamheden aan deze 2 haltes worden ’s nachts onafgebroken uitgevoerd;

– Prinsesseweg Westzijde de bushaltes t.h.v. huisnr.’s 24 en 62,
donderdag 17-10-2013 van 0:30 uur tot 6:00 uur. Werkzaamheden aan deze
2 haltes worden ’s nachts onafgebroken uitgevoerd;

Gedurende de werkzaamheden zal de weg worden afgesloten voor al het doorgaande en bestemmingsverkeer. Tijdens de bovengenoemde werktijden is in- en uitrijden van de straat niet mogelijk. Toch kan het bijna niet anders of we zullen u enige hinder bezorgen. Dit kan bestaan uit o.a. materiaal lossende vrachtauto’s, stratenmakers, aggregaten enz. Uiteraard proberen we die zoveel mogelijk te beperken, maar we willen ons graag bij voorbaat excuseren voor het ongerief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *