Annet Dijkema nieuwe rector Reitdiep College

profielfotoHet College van Bestuur van Openbaar Onderwijs Groep Groningen (O2G2) is verheugd te kunnen berichten dat mevrouw Annet Dijkema met ingang van 1 augustus 2014  benoemd is tot rector van het Reitdiep College.

Annet Dijkema heel veel ervaring als leidinggevende in het onderwijs. Zij heeft hierbij altijd op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt en onderwijs en bedrijfsleven geopereerd. Verbinden en samenwerken is de rode draad in haar carrière.

Het College van Bestuur van O2G2 is van mening dat Annet Dijkema een goede bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van het voortgezet onderwijs met het Reitdiep College en aan het nog steviger neerzetten van de afzonderlijke scholen van het Reitdiep College, het Kamerlingh Onnes (school voor Havo en Atheneum), Leon van Gelder(school voor VMBO, Havo en Atheneum) en Simon van Hasselt (school voor leerwegondersteunend onderwijs).

Tot 1 augustus is Annet directeur bij Seaports Xperience Center. Hier heeft zij zich beziggehouden met het opzetten van een publiek private samenwerking gericht op het enthousiasmeren van jongeren voor techniek.

De nieuwe rector zal zich in haar functie de komende jaren richten op de verdere profilering van de scholen met daarbij de focus op de kwaliteit van het onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *