TKP Pensioen op zoek naar 120 collega’s

tpkGroningen onderstreept status als City of Talent

TKP Pensioen is de komende maanden op zoek naar 120 nieuwe collega’s. Nieuwe klanten en uitbreiding van de dienstverlening zorgen voor meer vraag naar hoger opgeleid personeel. TKP Pensioen – het bedrijf houdt kantoor in de rode kantoortoren bij het Europaplein- ondersteunt bijna 30 pensioenfondsen en zorgt voor de pensioenadministratie van zo’n 1,7 miljoen Nederlanders.

De uitbreiding van de werkgelegenheid is goed nieuws voor de arbeidsmarkt in Groningen. De stad die zich nadrukkelijk als City of Talent profileert, haalde eerder IBM Services Center (goed voor in totaal 350 arbeidsplaatsen) binnen zijn muren.

De vraag van TKP Pensioen naar nieuw personeel richt zich vooral op back office, front office, ICT, en data-specialisten. De gemeente Groningen heeft verheugd gereageerd op het goede nieuws van de banengroei en ondersteunt bij het zoeken naar het juiste talent.

politiekWethouder Joost van Keulen (Economische Zaken) ‘Deze 120 nieuwe arbeidsplaatsen van TKP Pensioen onderstrepen de uitstraling van Groningen als belangrijke Nederlandse ICT- en kennisstad. Als City of Talent met een bruisende, internationale sfeer houdt de stad veel aantrekkingskracht op kennis-intensieve bedrijven die we van onze kant vanzelfsprekend optimaal faciliteren.’

Als onderdeel van de campagne om personeel te werven organiseert TKP op 25 juni een bustocht met de – Er gaat niets boven Groningen – bus door Groningen. De officiële start van de bustocht vindt plaats om 13.30 uur plaats op de Grote Markt en wordt verricht door wethouder Joost van Keulen en Henk Pijlman van de Hanzehogeschool. Daarna trekt de bus door de stad:

13:00 – 14:15         Grote Markt
14:30 – 15.20         Academiegebouw
15:30 – 15:45        Watertoren
16:00 – 16:45        Euroborg

Bij de bus is tijd en gelegenheid om kennis te maken met TKP Pensioen. Kandidaten kunnen terecht op www.werkenbijtkp.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *