Bernlef De Buren een nieuw participatie project

groningen-paddepoel-bernlef-buren-1De Buren is een ontmoetingsplek waar volwassenen en senioren uit Paddepoel zich welkom voelen en waar men elkaar op een prettige manier kan ontmoeten.

De Buren beschikt over een gezellige ruimte in Bernlef aan de Antaresstraat die zich uitstekend leent voor verschillende activiteiten. Activiteiten voor kleine en grotere groepen en niet alleen voor vitale mensen ook voor meer kwetsbare personen.

De buren richt zich op ouderen maar eigenlijk maakt de leeftijd niet zoveel uit. Een actieve vijftiger met leuke ideeën en veel energie is net zo welkom als iemand die hulp nodig heeft en niet makkelijk de deur uitkomt.

De Buren is op zoek naar mensen die mee willen denken, mee willen werken, ideeën hebben en het leuk vinden elkaar te ontmoeten. Heeft u een hobby die u met een ander wilt delen? Of wilt u graag fietsen en durft u niet alleen. Geen probleem. Bernlef beschikt over een duofiets.

Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Rachel van den Enden of Erica Hoeksema, telefoon 050-5752222 of mail [email protected] , [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *