Beslaglegging op winkelpand Paddepoel fietsen

De Vereniging Van Eigenaren van winkelcentrum Paddepoel heeft beslag gelegd op het winkelpand van Paddepoel fietsen meldt OOGTV vandaag.

Peter Oest van de fietsenwinkel reageert verbaast: ‘Wij en onze advocaat proberen met de VVE in contact te komen, wij  willen de uitspraak van de rechter uitvoeren maar krijgen aanmaningen voor het eerste en tweede kwartaal in 2018 terwijl wij niet meer lid zijn van de VVE, ook volgens een uitspraak van de rechter. Wij zitten helemaal stuk!

Peter Oest moet zich van de rechter  houden aan alle verplichtingen van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren,  ook de vastgestelde verruiming van de openingstijden, tot 1 januari van dit jaar . Die boete en de proceskosten moet hij betalen, het gaat om ongeveer 26.000 euro. Per 1 januari is hij ook volgens de rechter niet meer lid van de VVE en hoeft dan ook niet meer te betalen.

Foto: Jan Hendrik van der Veen

4 gedachten over “Beslaglegging op winkelpand Paddepoel fietsen

  1. Dit is toch echt van de zotte!!! Om zo een bedrijf te gronde te richten!! Wanneer gaat dit nu eens op houden!! En weer een gezellig centrum er van maken!!.Ik vind zo langzamerhand dat wij de boel maar eens moeten opschudden, en bij die bedrijven weg moeten blijven die dit alles veroorzaken. Gun elkaar eens het licht in de ogen, en laat mensen vrij in hun overtuiging als ze niet in het weekend open willen. Het kost soms meer dat dat ze verdienen op een Zondag.

  2. Ook te maken gehad met de VVE maar dan in hoogezand. Man wat een drama. Mooi weer spelen en voorbijgaan aan mensen die hun zaak willen opbouwen. Ook daar eerder afbreken dan opbouwen van een winkelcentrum. 2 jaar geleden vertrokken. Nu veel betere omzet. Eigen regels. Geen koopavond en koopzondag. Geen stress!
    Ik en schoenmaker. En of je nou schoen of fietsenmaker bent. Het kost alleen maar geld. Koopavonden en zondagen leveren ons niks op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *