B&W zeg eens een keer ‘nee’ tegen het bestuur van deze moskee!

moskeeHet moskeebestuur in Park Selwerd kan altijd rekenen op onvoorwaardelijke steun van Burgemeester en Wethouders van de stad Groningen. Dit in tegenstelling tot omwonenden van deze moskee in Park Selwerd en burgers die kritiek hebben op de wijze waarop met name dit moskeebestuur haar ‘godsdienst’ uitdraagt.

Onlangs nog werd de bouwvergunning voor een nieuwe moskee op de plek van de historische boerderij in Park Selwerd door een rechterlijke uitspraak vernietigd vanwege parkeeroverlast e.d. Dit tot grote opluchting van omwonenden. Maar helaas niet van B&W van Groningen die daar ‘enorm van baalde’ (letterlijke uitspraak van PvdA wethouder van der Schaaf). Het moskeebestuur kwam direct voor overleg naar het stadhuis. Niet om met het gemeentebestuur te kijken naar een alternatieve plek maar om in ‘hoger beroep’ te kunnen gaan tegen deze rechterlijke uitspraak.

Op de website van deze moskee worden pleitbezorgers van de jihad en de jihadstrijd nog steeds bewierookt . En nota bene een dag na de Dodenherdenking op Bevrijdingsdag (5 mei a.s.) komt Sheikh Adel al-Kalbani op uitnodiging van het moskeebestuur naar de moskee in Park Selwerd waar hij in de gelegenheid zal worden gesteld om zijn haat tegen Joden en Christenen ook in Groningen bot te vieren. En B&W? Die zit er niet mee! Sinds 2013 is deze sjeik niet meer welkom in Engeland en ook in de stad Eindhoven mag hij inmiddels niet meer komen.

PVV Groningen roept Burgemeester en Wethouders van Groningen dan ook op de bijeenkomst met deze haatsjeik te verbieden. Geen haatimams in Groningen! Tolereer geen intolerantie!

2 gedachten over “B&W zeg eens een keer ‘nee’ tegen het bestuur van deze moskee!

 1. In Einhoven is deze spreker geweerd, in Engeland mag die d’r niet meer in, maar onze knuffel gemeente zal deze haatprediker waarschijnlijk geen strobreed in de weg gelegd worden.
  Hier durven ze geen vuist te maken tegen dit soort types, hier zullen ze eerder zeggen “kom maar, wij begrijpen dat jij je woede moet kunnen uiten, hier mag mag dat gerust”.

 2. Natuurlijk is hij wel bekend met het gedachtegoed van deze imam, anders nodig je zo iemand niet uit.
  En de bezoekers van deze avond zijn ook aanhangers van die gast zijn ideeën.
  Als ze durven te beweren dat zij zijn extreme gedachten verwerpen zijn het leugenaars.
  Je vraagt je vijand toch ook niet op bezoek?
  Het moskee bestuur leest ook wel kranten en weet wat voor vlees ze in de kuip hebben met deze imam.
  Deze man wordt niet voor niets de toegang tot Engeland geweigerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *