Spelen en racen in de Parrel

steden nederland, groningen, selwerdIn de meivakantie zijn er voor de jeugd leuke en sportieve activiteiten gepland in het , zwembad de Parrel

Het thema voor de meivakantie is ‘Holland’ en we gaan dan ook in alle zwembaden Oud Hollandse spelletjes doen. In zwembad de Parrel wordt een luchtbeddenrace met skippyballen georganiseerd.  Het zwembad van Sportcentrum Kardinge heeft naast de activiteiten iedere dag Het Hoogste Bommetje van Kardinge. Je maakt kans op een leuke prijs en op 9 mei worden de winnaars via Facebook bekend gemaakt.

Activiteiten
Alle zwemactiviteiten in Sportcentrum Kardinge worden gehouden van maandag 4 mei tot en met vrijdag 8 mei. In het Helperzwembad en zwembad De Parrel worden twee weken lang activiteiten georganiseerd en geldt voor de kinderen een kindervakantietarief van €2,80. In Sportcentrum Kardinge geldt het tarief voor een regulier zwem- of schaatskaartje. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de vakantieactiviteiten. Op dinsdag 5 mei is het Bevrijdingsdag. Dan zijn alle zwembaden gesloten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de activiteiten en voor de gehele planning van alle locaties: www.sport050.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *