Camping Friesestraatweg volgeboekt?

groningen-paddepoel-friesestraatweg-camping -2Rond het oude bedrijventerrein Reitdiep, gelegen langs het gedeelte van de Friesestraatweg is inmiddels veel veranderd met het vertrek van ACM, Brivec en Gembeton. Geen geluidshinder, wel groen ontwikkelingen nu de huisvesting van jongeren op het voormalige ACM terrein in de ijskast staan.

 

groningen-paddepoel-friesestraatweg-camping -1Wel een andere ontwikkeling. We herinneren ons nog dat slecht één caravan gestald was op deze locatie. Inmiddels een waar campingterrein  waar de vraag rijst of dit is toegestaan. Wordt hier betaald of is er sprake van discriminatie ten opzichte van de andere Stadjers die trouw hun belastingen betalen?  Het zijn een zomaar een paar vragen, want zeg nu eerlijk, als je geen toestemming nodig blijkt te hebben beginnen we ook een camping! Over belastingen maar niet te spreken.

1 gedachte op “Camping Friesestraatweg volgeboekt?

  1. Geheel eens met de schrijver. Het ziet er niet uit, oude caravans, bergen fietsen, afdekzeilen, oude troep. Geen promotie voor de toch al onaantrekkelijke GEMbetonlokatie. Zal wel lekker hygiënisch zijn, een walhalla voor ratten. Tijd voor de gemeente om te gaan handhaven voordat er alle seizoenplaatsen bezet zijn ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *