Co-creatie Paddepoel officieel van start

groningen-paddepoel-dierenriemstraat-co creatie-3Vandaag, 18 maart, is het project Co-creatie in de Groninger wijk Paddepoel van start gegaan in aanwezigheid van de Groninger wethouders Paul de Rook en Roeland van der Schaaf in het duurzaamste wijkgebouw van Groningen, Tuinpad.

Op initiatief van de wijkraad Paddepoel gaan alle belanghebbenden en verantwoordelijken voor activiteiten in de wijk Paddepoel in gezamenlijkheid en gelijkheid zich buigen over knelpunten en wensen voor de wijk. Het uiteindelijk resultaat moet zijn dat gemeente en organisaties samen oplossingen aandragen en realiseren voor de wijk.

In de komende maanden moet er een inhoudelijke verdieping komen, waarbij beeld- en ideevorming centraal zullen staan en partijen zullen nadenken welke kant ze in principe op moeten gaan. Tijdens deze bijeenkomst zal getracht worden de thema’s onder te brengen bij een aantal werkgroepen. De werkgroepen mogen er dan mee aan de slag om oplossingen te bedenken en zaken te realiseren. Meer in de eerstvolgende wijkkrant Nummer 1.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *